Nike Air Max III Eggplant

Release dato:

15. august, 2020

Model

Nike Air Max III

Colorway

White-Eggplant-Flare-Zen Grey

Style:

CW1360-100

Release dato:

15. august, 2020

Model:

Nike Air Max III

Colorway:

White-Eggplant-Flare-Zen Grey

Style:

CW1360-100

Info om Nike Air Max III Eggplant releasen

Nu release denne flotte Nike Air Max III Eggplant endelig!

Helt tilbage i slutningen af 80’erne tog Air Max linjen et skridt fremad. Denne silhuet var oprindeligt udviklet til løb og var efterfølgeren til den ikoniske Air Max 87 (også kendt som Air Max 1).

Denne udgave af Nike Air Max III Eggplant hylder den originale release. Ifølge Nike er denne release det tætteste vi kommer på den originale. Vi har fornylig set Air Max III “Laser Blue”, og ifølge diverse sneaker entusiaster som jeg følger på Instagram, så er det sandt hvad Nike skriver. Den er så tæt på OG som muligt!

Denne releaser kommer i øvrigt med original Air Max box samt retro hængemærker. Der er derfor ingen tvivl om at denne release er et MUST for enhver OG samler.

Tilbage i december så vi første gang denne “recrafted” version af Air Max 90 silhuetten. Nike udgav nemlig denne flotte Air Max 90 CS, og der kom mange flotte colorways efterfølgende. CS står fro “Clean Slate” som betyder at viske tavlen ren.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max III

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max III Eggplant inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 15. august, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.