Nike Air Max 97 Silverbullet

Release dato:

11. november, 2022

Model

Nike Air Max 97

Colorway

Silverbullet

Style:

DM0028-002

Release dato:

11. november, 2022

Model:

Nike Air Max 97

Colorway:

Silverbullet

Style:

DM0028-002

Info om Nike Air Max 97 Silverbullet releasen

I de år vi på coolsneakers.dk har blogget om sneakers til Jer er der én model der har haft særligt stor interesse – Nike Air Max 97. Paradoksalt nok var det samtidig med at coolsneakers.dk gik i luften  første gang at produktionen af Air Max 97’eren blev indstillet. Coolsneakers.dk har været her lige siden, og nu er favoritten også tilbage endu engang igen. Her kigger vi nærmere på re-releasen af den originale Nike Air Max 97 Silver Bullet.

Det er ikke sikkert du i din begejstring over denne release gider at høre om hele oprindelsen af skoen fra den blev designet med japanske lyntog som inspiration, så det skal vi spare dig for.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 97

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max 97 Silverbullet inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 11. november, 2022 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.