Nike Air Max 97 Opalescent til Kvinder

Release dato:

28. februar, 2020

Model

Nike Air Max 97

Colorway

-

Style:

-

Release dato:

28. februar, 2020

Model:

Nike Air Max 97

Colorway:

Style:

Info om Nike Air Max 97 Opalescent til Kvinder releasen

Nu lander denne vilde Nike Air Max 97 Opalescent til Kvinder snart!

Update d. 25. februar: Som det ser ud lige nu, er denne releasedato kun officiel i Japan. Hold øje med vores side og bliv opdateret ang. EU release.

Manden bag denne ikoniske silhuet er Christian Tresser. Mere end 20 år efter første release, er denne silhuet stadig et mesterværk.
Denne Nike Air Max 97 Opalescent til Kvinder har en flot reflekterende overdel i “opalfarver” (Opaler er smykkesten, som glimter i alle regnbuens farver — kilde: wiki). Desuden er der i overdelen også polkaprikker under de såkaldte “pipelines”. Se evt. billederne øverst på siden.

Denne 97’er var den første Air Max model med en “full-length” synlig Air enhed. Det atypiske og spændende design er desuden inspireret af det japanske højhastighedstog.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 97

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max 97 Opalescent til Kvinder inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 28. februar, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.