Nike Air Max 97 Metallic Gold

Release dato:

26. januar, 2023

Model

Nike Air Max 97

Colorway

Metallic Gold

Style:

DM0028-700

Release dato:

26. januar, 2023

Model:

Nike Air Max 97

Colorway:

Metallic Gold

Style:

DM0028-700

Info om Nike Air Max 97 Metallic Gold releasen

Nu releaser Nike Air Max 97 Metallic Gold (DM0028-700) – en sko der nok skal tiltrække sig opmærksomhed. For en colorway som denne gyldne version placdret på den ikoniske Air Max 97 silhouet kan ikke gå galt. Det kan vi skrive uden at skulle gætte om det, for netop denne kombination har vi jo set før.

Vi så senest skoene release tilbage i 2017, hvor Nike releasede en hel stribe af forskellige Air Max silhouetter i denne Metallic Gold colorway. Dengang solgte de ud – og det forventer vi faktisk også vil ske ganske hurtigt når de releaser igen her i 2023.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 97

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max 97 Metallic Gold inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 26. januar, 2023 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Wood Wood og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.