Nike Air Max 97 La Silver

Nike Air Max 97 La Silver

Tilbage i 1997 releasede en sneaker som efterfølgende viste sig at blive en af de vildeste releases nogensinde, specielt i Italien. For et par måneder siden releasede den så igen under navnet Nike Air Max 97 Italian, med italienske detaljer. Nu er den tilbage igen, nu under navnet Nike Air Max 97 La Silver, men med første release i Italien.

Allerede d. 2. december releaser Nike Air Max 97 La Silver i Italien — og d. 14. december kan vi forvente release i resten af Vesteuropa. Vi forventer release i første omgang hos Luisaviaroma (Firenze) og Slam Jam (Milano).

Nike Air Max 97 releasede som nævnt kun i Italien for nogle måneder siden. Mange havde “lugtet lunten” og forventede altså en lidt bredere release senere, også fordi at silhouetten jo har 20 års jubilæum i 2017. Ganske rigtigt, så releaser skoen i hele Vesteuropa d. 14. december, og vi kan ikke vente!

Hvor kan man købe Nike Air Max 97 La Silver?

Du kan købe dem i første omgang hos Luisaviaroma og Slam Jam. Vi opdaterer siden med forhandlere løbende! Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.