Nike Air Max 90 Bacon

Release dato:

26. marts, 2021

Model

Nike Air Max 90

Colorway

Sail-Straw-Medium Brown-Sheen

Style:

CU1816-100

Release dato:

26. marts, 2021

Model:

Nike Air Max 90

Colorway:

Sail-Straw-Medium Brown-Sheen

Style:

CU1816-100

Info om Nike Air Max 90 Bacon releasen

Nu lander den vanvittig fede Nike Air Max 90 Bacon endelig igen! Og heldigvis er denne MEGET tæt på originalen.

Tilbage i 2004 havde denne colorway første gang release. Den var kort fortalt inspireret af de mange nuancer som fandtes i et stykke bacon. Denne Nike Air Max 90 Bacon er utrolig tæt på den originale release. Dog har nogle eksperter været ude og sige, at de mener grundfarven på denne 2021 version er lysere end den tidligere.

Denne legendariske re-release har en overdel konstrueret i både mesh, læder og ruskind. Nuancerne grå fra sail og mørkebrun til rød og lyserød. Silhuetten er som de re-crafted versioner vi så i 2020. Så denne release er så tæt på den originale, som den kan komme.

Vi har set billeder fra Nike hvor dette par er afbilledet i en form for vakuumpakket pose. Præcis som bacon i køledisken i supermarkedet. Dette efterlader os med en tvivl om hvorvidt der også medfølger en speciel Nike box. Desuden har vi også set at dette par bliver leveret med 3 forskellige farver snørebånd.

Skal denne “Bacon” release være en del af din samling? Så anbefaler vi at du sidder klar på Air Max Day!

Som altid håber vi på en masse W’s!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 90 Bacon

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max 90 Bacon inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 26. marts, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.