Nike Air Max 2090 Ice Blue

Release dato:

26. marts, 2020

Model

Nike Air Max 2090

Colorway

Ice Blue

Style:

Release dato:

26. marts, 2020

Model:

Nike Air Max 2090

Colorway:

Ice Blue

Style:

Info om Nike Air Max 2090 Ice Blue releasen

I anledningen af Air Max Day, releaser denne Nike Air Max 2090 Ice Blue.

Nike Air Max 2090 er den allernyeste Air Max silhouet fra Nike, og vi kan ud over denne ‘Ice Blue’ udgave også glæde os til flere colorways.

Det er tydeligt for de fleste at denne sneaker er inspireret af den klassiske Air Max 90 model, men med en række opdaterede features der skal bringe skoen ud i fremtiden. Hvis du vil læse mere om den Nike Air Max 2090 sneakeren kan du læse vores gennemgang af den her.

Hvis du som undertegnere er begejstret for skoen bør du også lige tjekke de vilde ‘Pure Platinun‘, ‘Lava Glow og ‘Duck Camo‘ colorways ud.

Hvis du elsker at matche dine sneaks med familiens yngste, kan du glæde dig over at denne model også releaser i børnestørrelser.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 2090

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max 2090 Ice Blue inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 26. marts, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.