Nike Air Max 1 OG White Blue

Nike Air Max 1 OG White Blue er blot én af de mange releases som kommer i forbindelse med Air Max Day. Det er efterhånden tradition at Nike releaser nye silhuetter og colorways i forbindelse med Air Max Day, som løber af stablen d. 26. marts.

Her har vi at gøre med den Air Max silhuette som startede det hele. Første release var i 1987, hvor verden første gang blev præsenteret for den synlige Air-pude ved hælen. Tinker Hatfield er manden bag designet, og i første omgang i 1987 fik silhuetten release i tre ikoniske colorways; denne røde og hvide er én af dem. Ikonet vender tilbage i sin eftertragtede form.

Se hele udvalget af releases i forbindelse med Air Max Day lige her.

Hvor kan man købe Nike Air Max 1 OG White Blue?

Det kan du hos Nike Store d. 9. marts og hos udvalgte Nike forhandlere. Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Nike Air Max 1
Grey/White/Royal Blue

Nike Air Max 1 OG White Blue Nike Air Max 1 OG White Blue

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.