Nike Air Max 1 Ultra Emerald Green

Release dato:

5. februar, 2016

Model

Nike Air Max 1 Ultra

Colorway

White/Emerald Green/Reflect Silver/Black

Style:

819476-103

Release dato:

5. februar, 2016

Model:

Nike Air Max 1 Ultra

Colorway:

White/Emerald Green/Reflect Silver/Black

Style:

819476-103

Info om Nike Air Max 1 Ultra Emerald Green releasen

Nike Air Max 1 Ultra Emerald Green – Vi er så småt ved at forlade vinteren, og det er dejligt at se at der også på sneakersfronten begynder at indfinde sig lidt flere farver.

Sidste år introducerede Nike os for Ultra sålen, der er en endnu lettere udgave af den klassiske Air Max 1 sål. Dette er naturligvis medvirkende til at gøre skoen endnu mere komfortabel – ikke mindst hvis du går med den en hel dag.

På denne colorway bliver der leget med både farver, materialer og teksturer. Ud over de grønne og gule paneler er der også et gråt reflekterende panel med ‘safari look’. Mellemsålen er hvid med sorte speckles. Alt i alt en colorway hvor der er blevet eksperimentet lidt.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 1 Ultra

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max 1 Ultra Emerald Green inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 5. februar, 2016 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.