Nike Air Max 1 Sketch to Shelf Sort

Release dato:

29. januar, 2020

Model

Nike Air Max 1

Colorway

Black

Style:

-

Release dato:

29. januar, 2020

Model:

Nike Air Max 1

Colorway:

Black

Style:

Info om Nike Air Max 1 Sketch to Shelf Sort releasen

Se de nye Nike Air Max 1 Sketch to Shelf Sort lige her.

Den legendariske Nike designer Tinker Hatfielt står bag en del ikoniske Nike modeller, men en model er vigtigere end alle de andre. Skoen der introducerede den synlige Air Bag, nemlig Air Max 1 silhouetten.

I august 2019 så vi en tilsvarende hvid colorway kaldet ‘Schematic’ release. Den solgte ud omgående online, men man kunne være heldig at finde den på hylderne i fysiske butikker.

Denne skøre colorway viser alle de tekniske overvejelser Tinker Hatfield har gjort sig i designprocessen af de ikoniske sko.

Vi kender af gode grunde ikke antallet af sko der releaser, men denne model bør være en sko du finder i enhver Air Max 1 entusiasts samling.

 

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max 1 Sketch to Shelf Sort inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 29. januar, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.