Nike Air Max 1 Powerwall Limeade

Release dato:

19. september, 2020

Model

Nike Air Max 1

Colorway

Style:

CJ0609-300

Release dato:

19. september, 2020

Model:

Nike Air Max 1

Colorway:

Style:

CJ0609-300

Info om Nike Air Max 1 Powerwall Limeade releasen

Nu releaser Nike Air Max 1 Powerwall Limeade. Det gør den som en form for optakt til re-releasen af den, blandt Air Max 1 fans, ikoniske Nike Air Max 1 Powerwall Limonade.

Nike Air Max 1 Powerwall Limonade releasede oprindeligt tilbage i 2006 og er gået hen og blevet et af de helt store samleobjekter for de der har kastet deres kærlighed på Air Max 1’eren.

Hvis du skal have fingrene i de grønne Nike Air Max 1 Powerwall Limonade når de releaser forestiller vi os at du skal være mere end almindeligt heldig, og eller dygtig. Mange vil gå efter dem, og der er tale om en release med få eksemplarer i handelen.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max 1 Powerwall Limeade inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 19. september, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.