Nike Air Max 1 Evolution of Icons

Release dato:

26. marts, 2021

Model

Nike Air Max 1

Colorway

Style:

CW6541-100

nike-store-1200x628.jpg

Rabatkode til Nike Store

Køb 3 produkter til fuld pris og spar 20% med rabatkoden BUNDLE3.

Fra 8.-14. februar 2019

Release dato:

26. marts, 2021

Model:

Nike Air Max 1

Colorway:

Style:

CW6541-100

Info om Nike Air Max 1 Evolution of Icons releasen

Nu lander denne flotte Nike Air Max 1 Evolution of Icons snart! En release som har elementer fra nogle af de største Air Max ikoner i historien.

Nogle af jer kan måske huske den vilde Air Max 1 “Master” som havde release i forbindelse med Air Max Day 2017? Denne Nike Air Max 1 Evolution of Icons er lidt samme princip, men med et helt andet udtryk!

Ved første øjekast ligner det jo “bare” en farverig Air Max 1. Når du kommer tættere på er der elementer som du garanteret mener at have set før. For at nævne nogle få er syningerne på tåboksen fra Air Max 98, de øverste snørebåndshuller er fra Air Max 90 og på den ene pløs er branding taget fra Air Max 97 “Silverbullet”. Du kan se dem alle på det sidste billede med indersålerne.

Den omtalte “Master” har i dag fået høj status og ligeledes en meget høj resell-værdi. Spørgsmålet er bare om det samme kommer til at ske med denne? Vi er i hvert fald vilde med konceptet, og glæder os meget til at få et par i hånden!

Hvis du går efter dette par, anbefaler vi at du sidder helt klar til Air Max Day. Hold øje med vores release kalender, som vi opdaterer løbende med nye releases. Desuden ved men jo aldrig om Nike har et es i ærmet på selve dagen. Der er derfor al mulig grund til at sidde klar på dagen!

Har du også set at den ikoniske “Bacon” vender tilbage?

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 1 Evolution of Icons

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max 1 Evolution of Icons inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 26. marts, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.