Nike Air Max 1 City Pack Amsterdam

Nu skal vi snart ikke vente længere på Nike Air Max 1 City Pack Amsterdam.

Tilbage i slutningen af januar kunne vi rundt omkring læse om en Air Max 1 “City Pack” som snart ville release. De første “rygtebilleder” afslørede fint de to colorways, men ikke meget mere end dét. Nu hvor vi har opstøvet nyere billeder kan vi bedre se materialerne.

På denne flotte Nike Air Max 1 City Pack Amsterdam kan vi se at der er brugt flere premium materialer. Heriblandt ruskind, tumblet læder, fløjl og muligvis også nubuck. Desuden er der på denne colorway en fin detalje på hælen med et kort over Amsterdam by.

Bonusinfo: Air Max 1 silhuetten er designet af Tinker Hatfield. Skoen udkom første gang i 1987 og er med tiden blevet en af de mest legendariske Air Max silhuetter på markedet. Air Max 1 var også den første sko som havde en synlig Air enhed.

Denne release bliver helt sikkert revet væk på ingen tid. Både fordi der findes mange Air Max 1 fans derude, men også fordi materialerne på denne er i top. Hvis denne colorway ikke er dig, så prøv at se London som releaser samtidig.

Vi anbefaler at du sidder klar ved release, hvis denne skal være en del af din samling. Vi tror den kommer til at sælge hurtigt!

Nike Air Max 1

Style: CV1638-200

Colorway: Red Bark-Khaki-Terra Blush-Dusty Peach

Køb dine Nike sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Leder du efter Nike sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.