Nike Air Max 1 City Pack Amsterdam

Release dato:

19. marts, 2020

Model

Nike Air Max 1

Colorway

Red Bark-Khaki-Terra Blush-Dusty Peach

Style:

CV1638-200

Release dato:

19. marts, 2020

Model:

Nike Air Max 1

Colorway:

Red Bark-Khaki-Terra Blush-Dusty Peach

Style:

CV1638-200

Info om Nike Air Max 1 City Pack Amsterdam releasen

Nu skal vi snart ikke vente længere på Nike Air Max 1 City Pack Amsterdam.

Tilbage i slutningen af januar kunne vi rundt omkring læse om en Air Max 1 “City Pack” som snart ville release. De første “rygtebilleder” afslørede fint de to colorways, men ikke meget mere end dét. Nu hvor vi har opstøvet nyere billeder kan vi bedre se materialerne.

På denne flotte Nike Air Max 1 City Pack Amsterdam kan vi se at der er brugt flere premium materialer. Heriblandt ruskind, tumblet læder, fløjl og muligvis også nubuck. Desuden er der på denne colorway en fin detalje på hælen med et kort over Amsterdam by.

Bonusinfo: Air Max 1 silhuetten er designet af Tinker Hatfield. Skoen udkom første gang i 1987 og er med tiden blevet en af de mest legendariske Air Max silhuetter på markedet. Air Max 1 var også den første sko som havde en synlig Air enhed.

Denne release bliver helt sikkert revet væk på ingen tid. Både fordi der findes mange Air Max 1 fans derude, men også fordi materialerne på denne er i top. Hvis denne colorway ikke er dig, så prøv at se London som releaser samtidig.

Vi anbefaler at du sidder klar ved release, hvis denne skal være en del af din samling. Vi tror den kommer til at sælge hurtigt!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max 1 City Pack Amsterdam inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 19. marts, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.