Nike Air Max 1 Aqua Grå

Release dato:

30. oktober, 2023

Model

Nike Air Max 1

Colorway

Noise Aqua / Cool Grey

Style:

FB9660-001

Release dato:

30. oktober, 2023

Model:

Nike Air Max 1

Colorway:

Noise Aqua / Cool Grey

Style:

FB9660-001

Info om Nike Air Max 1 Aqua Grå releasen

Nike Air Max 1 Aqua Grå (FB9660-001) releaser inden længe – læs med her!

Er du også på udkig efter det perfekte par sneakers, der kombinerer stil, komfort og tidløs elegance? Så skal du markere den 30. oktober 2023 i din kalender, for Nike Air Max 1-sneakeren er på vej til Nike Store!

Laid-back og let at style

Nike Air Max 1 sneakeren er en af de mest ikoniske sneakers i sneakerhistorien. Den er kendt for sin afslappede og lette stil, der er nem at style med ethvert outfit. Uanset om du går efter en casual hverdagslook eller noget mere formelt, så er Nike Air Max 1 et perfekt valg.

Tidsløs elegance

Det er ikke uden grund, at Air Max 1 er en klassiker. Den oprindelige design blev faktisk inspireret af fransk arkitektur, og den bærer stadig tidsløs elegance i sig. Hver detalje på denne sneaker udstråler klasse og stil, hvilket gør den til et must-have i enhver sneakersamling.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max 1 Aqua Grå inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 30. oktober, 2023 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Wood Wood og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.