Nike Air Max 1 Aqua Grå

Nike Air Max 1 Aqua Grå (FB9660-001) releaser inden længe – læs med her!

Er du også på udkig efter det perfekte par sneakers, der kombinerer stil, komfort og tidløs elegance? Så skal du markere den 30. oktober 2023 i din kalender, for Nike Air Max 1-sneakeren er på vej til Nike Store!

Laid-back og let at style

Nike Air Max 1 sneakeren er en af de mest ikoniske sneakers i sneakerhistorien. Den er kendt for sin afslappede og lette stil, der er nem at style med ethvert outfit. Uanset om du går efter en casual hverdagslook eller noget mere formelt, så er Nike Air Max 1 et perfekt valg.

Tidsløs elegance

Det er ikke uden grund, at Air Max 1 er en klassiker. Den oprindelige design blev faktisk inspireret af fransk arkitektur, og den bærer stadig tidsløs elegance i sig. Hver detalje på denne sneaker udstråler klasse og stil, hvilket gør den til et must-have i enhver sneakersamling.

Nike Air Max 1

Style: FB9660-001

Colorway: Noise Aqua / Cool Grey

Køb dine Nike sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Leder du efter Nike sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00