Nike Air Jordan VIII Retro

Nike Air Jordan VIII Retro

Nike Air Jordan VIII Retro er de seneste i rækken af relanceringer af Air Jordans. I løbet af denne måned er to modeller kommet ud. Den såkaldte “Suns” og “Bugs Bunny” model. Navnene refererer til de farvesammensætninger der er brugt til skoen.

Nike Air Jordan VIII Retro er designet med flere opsigtsvækkende designelementer. Det mest bemærkelsesværdige er de to store spænder der man kan spænde på tværs henover vrist og pløs, det store plyssede Air Jordan logo på pløsen, samt det camoflage agtige mønster på sålen.

Inden længe bliver også Nike Air Jordan VIII Retro ‘Aqua’ relanceret – den vender jeg tilbage til senere.

Historien

Nike Air Jordan VIII blev oprindeligt lanceret i 1993. De allerførste Nike Air Jordans blev lanceret første gang i 1985 og sad naturligvis på fødderne af verdens største sportsmand Michael ‘Air’ Jordan. NBA – National Basketball Association forbød oprindeligt de første par sort/røde Nike Air Jordan fordi de ikke overholdt reglerne for hvilke farver man måtte bruge. Senere tilføjede Nike mere hvidt i designet (Nike Air Jordan 1). Hele diskussionen omkring hvilke sko det var tilladt at benytte i NBA var med til at hype Nike Air Jordan – at man havde en superstjerne i svøb i form af Michael Jordan gjorde kun det hele lettere.

Hvor kan jeg købe Nike Air Jordan VIII Retro, og hvad koster de?

Det eneste sted at købe den slags er hos Drop Dead, hvor de har modellerne klar til salg online som de første. De koster fra 1.299 kr.

Nike Air Jordan VIII Retro

Har du erfaringer med Nike Air Jordan VIII Retro, så smid en kommentar nedenfor.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Nike Air Jordan VIII var udstyret med spænder henover skoen har Nike Air Jordan V ‘Grape’ en lille detalje i […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *