Nike Air Jordan VIII Retro

Nike Air Jordan VIII Retro er de seneste i rækken af relanceringer af Air Jordans. I løbet af denne måned er to modeller kommet ud. Den såkaldte “Suns” og “Bugs Bunny” model. Navnene refererer til de farvesammensætninger der er brugt til skoen.

Nike Air Jordan VIII Retro er designet med flere opsigtsvækkende designelementer. Det mest bemærkelsesværdige er de to store spænder der man kan spænde på tværs henover vrist og pløs, det store plyssede Air Jordan logo på pløsen, samt det camoflage agtige mønster på sålen.

Inden længe bliver også Nike Air Jordan VIII Retro ‘Aqua’ relanceret – den vender jeg tilbage til senere.

Historien

Nike Air Jordan VIII blev oprindeligt lanceret i 1993. De allerførste Nike Air Jordans blev lanceret første gang i 1985 og sad naturligvis på fødderne af verdens største sportsmand Michael ‘Air’ Jordan. NBA – National Basketball Association forbød oprindeligt de første par sort/røde Nike Air Jordan fordi de ikke overholdt reglerne for hvilke farver man måtte bruge. Senere tilføjede Nike mere hvidt i designet (Nike Air Jordan 1). Hele diskussionen omkring hvilke sko det var tilladt at benytte i NBA var med til at hype Nike Air Jordan – at man havde en superstjerne i svøb i form af Michael Jordan gjorde kun det hele lettere.

Hvor kan jeg købe Nike Air Jordan VIII Retro, og hvad koster de?

Det eneste sted at købe den slags er hos Drop Dead, hvor de har modellerne klar til salg online som de første. De koster fra 1.299 kr.

Nike Air Jordan VIII Retro

Har du erfaringer med Nike Air Jordan VIII Retro, så smid en kommentar nedenfor.

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00