Nike Air Jordan 8 Multicolor

Release dato:

18. september, 2019

Model

Nike Air Jordan 8

Colorway

White/Red Orbit

Style:

BQ7666-100

Release dato:

18. september, 2019

Model:

Nike Air Jordan 8

Colorway:

White/Red Orbit

Style:

BQ7666-100

Info om Nike Air Jordan 8 Multicolor releasen

Nu er denne vilde Nike Air Jordan 8 Multicolor snart på hylderne!

I hvert fald er de blevet bekræftet at skulle release i USA – vi forventer dog også at de releaser her i Europa ved samme lejlighed.

Du kender måske Jordan 8 silhouetten i forvejen, og så vil du lægge mærke til at denne version er blevet videreudviklet. I hvert fald er de ikoniske, for denne model, flapper blevet ændret i forhold til materialevalg. Og ved samme lejlighed er de blevet udstyret med iøjnefaldende neon farver der fuldender looket på denne lækre ‘ Multicolor’ colorway.

 

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 8

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 8 Multicolor inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 18. september, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.