Nike Air Jordan 5 Iridescent Oil Grey til Kvinder

Release dato:

30. januar, 2020

Model

Nike Air Jordan 5

Colorway

Oil Grey

Style:

-

Release dato:

30. januar, 2020

Model:

Nike Air Jordan 5

Colorway:

Oil Grey

Style:

Info om Nike Air Jordan 5 Iridescent Oil Grey til Kvinder releasen

Nu releaser Nike Air Jordan 5 Iridescent Oil Grey til Kvinder.

En super lækker release, der altså denne gang er eksklusiv for kvinder. En ting vi efter sigende kommer til at se meget mere til fra Nike’s side. Det er nemlig ingen hemmelighed at de endelig har fået øjnene på for at der er en stor og stadig voksende sneakerkultur blandt det stærke køn.

Denne gang har de lavet en ‘Oil Grey’ colorway af Jordan 5 silhouetten og behandlet den med en Iridescent coating, der giver den en perlemorsagtig effekt. En fantastisk flot sko der nok skal blive eftertragtet.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 5

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 5 Iridescent Oil Grey til Kvinder inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 30. januar, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.