Nike Air Jordan 4 What The

Release dato:

23. november, 2019

Model

Nike Air Jordan 4

Colorway

White-Fire Red-Tech Grey-Military Blue

Style:

CI1184-146

Release dato:

23. november, 2019

Model:

Nike Air Jordan 4

Colorway:

White-Fire Red-Tech Grey-Military Blue

Style:

CI1184-146

Info om Nike Air Jordan 4 What The releasen

Nu releaser denne vilde Nike Air Jordan 4 What The snart!

Tilbage i 1989 så denne silhuet første gang dagens lys. Det er endnu et design af legendariske Tinker Hatfield. Hans mål var at lave en mere performance-stærk sko. Ved release i 1989 kom fire forskellige colorways. På denne Nike Air Jordan 4 What The kan der findes elementer fra alle fire.

I forbindelse med det 30-års jubilæum har Jordan brand valgt at release denne “What The”-colorway. Grunden til dette navn er indlysende når man har set billeder af skoen. Hver sko har hver sin colorway kan man sige. Begge har en overdel i hvid, men ellers er de røde og blå accenter placeret forskelligt på hver sko.

Der er ingen tvivl om at denne specielle release får meget opmærksomhed fra inkarnerede Jordan fans. Hvis du er specielt fan af Jordan 4 silhuetten, så anbefaler vi at du sidder klar ved release. Denne Jordan 4 kunne meget vel sælge hurtigt!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 4

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 4 What The inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 23. november, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.