Nike Air Jordan 4 Shimmer

Release dato:

3. september, 2021

Model

Nike Air Jordan 4

Colorway

Shimmer/Bronze Eclipse/Orange Quartz

Style:

DJ0675-200

Release dato:

3. september, 2021

Model:

Nike Air Jordan 4

Colorway:

Shimmer/Bronze Eclipse/Orange Quartz

Style:

DJ0675-200

Info om Nike Air Jordan 4 Shimmer releasen

Wow, den nye Nike Air Jordan 4 Shimmer er bare flot. Denne release er umiddelbart fra Nike’s side forbeholdt kvinder, men der er vi ligeglade med. Hvis du kan lide den og kan finde en størrelse du kan passe skal du bare give den gas.

Lad os starte nedefra. Se lige den Gum sål – alt for lækker, og naturligvis på toppen af en sprød hvid mellemsål. En mellemsål der er udstyret med et lille indblik til den magiske Nike Airbag der giver den lækre komfort og i øvrigt også et skarpt udseende.

På toppen af sålerne finder vi en overdel i en blanding af læder og blødt ruskind og varme jordagtige toner. Snørebåndene er kridhvide og på pløsen finder du et fantastisk sølvfarvet Jumpman logo.

Det her er en sneaker du ikke har lyst til at gå glip af, så tjek vores liste over udvalgte forhandlere ud lige herunder.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 4

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 4 Shimmer inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 3. september, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.