Nike Air Jordan 3 Tinker Air Max 1

Release dato:

30. marts, 2019

Model

Nike Air Jordan 3

Colorway

White/University Red

Style:

-

Release dato:

30. marts, 2019

Model:

Nike Air Jordan 3

Colorway:

White/University Red

Style:

Info om Nike Air Jordan 3 Tinker Air Max 1 releasen

Designet af denne Nike Air Jordan 3 Tinker Air Max 1 er opskriften på succes.

For at en sneaker-release skal blive succesfuld er der forskellige parametre der bør være med. En sneaker med en god historie vil altid være mere interessant: Derudover vil en populær silhouet selvfølgelig være vigtig. Valget af colorway er mindst lige så vigtigt, og hvis man kan få tilføjet en ny fræk designdetalje begynder det virkelig at ligne noget.

Manden bag denne ‘Nike Air Jordan 3 Tinker Air Max 1’ er naturligvis den legendariske designer Tinker Hatfield. Han er manden der har designet Jordan 3 silhouetten, ligesom han er bagmanden til inspirationen til den hvide og røde colorway. Denne colorway er naturligvis OG colorway’en fra den første Nike Air Max 1 silhouet – som Tinker også har designet.

Allerede her har Nike noteret sig en masse parametre der skal garantere succes. Men på toppen har de smidt en lækker designdetalje der lige hæver releases et niveau op. Til denne sneaker følger nemlig 4 udskiftelige Swooshes, så du kan style din sneaker med enten den røde, den hvide, den grå eller den med Elephant Print.

Værs’go! Den her skal nok blive en succes.

Mange flere Nike Air Jordan releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 3

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 3 Tinker Air Max 1 inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 30. marts, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.