Nike Air Jordan 2 Retro ‘Infrared 23’

Nike Air Jordan 2 Retro rammer gaden denne weekend, og det er faktisk list af en sjældenhed. Det er således flere år siden vi har set en release af den ellers ret populære Jordan 2. Denne Retro udgave kommer i den colorway Nike har valgt at kalde ‘Infrared 23’, med reference til den røde farve der er brugt til detaljerne på skoen, samt selvfølgelig det ikoniske #23 som Michael Jordan bar igennem det meste af sin karriere.

Den fede Nike Air Jordan 2 Retro er udført i sort læder, men Infrared detaljer, og hvide stykker med ‘cement print’ på snuden og oppe ved ankelen.

Nike Air Jordan 2 Retro kommer i  følgende størrelser:
Toddler (str. 17-27)
Børnestørrelser (str. 27,5-35)
Grade School (str. 35,5-40)
Herre (str. 40-51,5)

Hvor kan jeg købe Nike Air Jordan 2 Retro ‘Infrared 23’?

Find dem i Nike Store d. 12. april.

Nike Air Jordan 2 Retro 'Infrared 32' Nike Air Jordan 2 Retro 'Infrared 32'

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00