Nike Air Jordan 2 Multi til Kvinder

Release dato:

5. marts, 2020

Model

Nike Air Jordan 2

Colorway

-

Style:

-

Release dato:

5. marts, 2020

Model:

Nike Air Jordan 2

Colorway:

Style:

Info om Nike Air Jordan 2 Multi til Kvinder releasen

Indrømmet, denne silhouet har ikke altid været en absolut favorit, men med releasen af denne Nike Air Jordan 2 Multi til Kvinder bliver der alligevel vendt lidt op og ned på det.

For med denne multi colorway af sneakeren der oprindeligt releasede tilbage i 1986, har Nike formået at gøre den meget aktuel. For det første passer valget af farver perfekt ind i tidens trend. Med farvekombinationer der leder tankerne hen på ikoniske basketball hold som Chicago Bulls, New York Knicks, Los Angeles Lakers og Boston Celtics rammer den direkte ned i den fremhærskende Basketball mode.

Ingen tvivl om at du med dem her på fødderne nok skal få nogen hoveder til at vende sig, for det er i sandhed en opsigtsvækkende release.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 2

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 2 Multi til Kvinder inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 5. marts, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 20% EKSTRA

Rabatkoden: SPRING21

medlemmer sparer 20% ekstra i NIKE STORE PÅ alle UDSALGSVARER. T.O.M. 16/4-2021