Nike Air Jordan 12 Low Hvid Lyseblå

Release dato:

21. april, 2021

Model

Nike Air Jordan 12 Low

Colorway

Lagoon Pulse

Style:

Release dato:

21. april, 2021

Model:

Nike Air Jordan 12 Low

Colorway:

Lagoon Pulse

Style:

Info om Nike Air Jordan 12 Low Hvid Lyseblå releasen

Releasen af denne Nike Air Jordan 12 Low Hvid Lyseblå er en del af en større mængde Jordan releases til kvinder. I den kommende tid henover foråret og sommer releaser Nike en række modeller hvor der er ekstra fokus at levere endnu flere kvindestørrelser.

Personligt forstår jeg ikke hvorfor der konstant skal skelnes mellem dame og herre modeller – smid dog de lækre sneakers på gaden i størrelser til alle på en gang.

I USA releasede denne model op til påske og det kan man godt forstå. Den passer perfekt til højtiden og forårsvejret generelt. Skoen kommer også i en æske med netop påske tema.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 12 Low

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 12 Low Hvid Lyseblå inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 21. april, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.