Nike Air Jordan 11 Concord

Release dato:

8. december, 2018

Model

Nike Air Jordan 11

Colorway

White/Black

Style:

378037-100

nike-store-1200x628.jpg

Rabatkode til Nike Store

Køb 3 produkter til fuld pris og spar 20% med rabatkoden BUNDLE3.

Fra 8.-14. februar 2019

Release dato:

8. december, 2018

Model:

Nike Air Jordan 11

Colorway:

White/Black

Style:

378037-100

Info om Nike Air Jordan 11 Concord releasen

Nu releaser Nike Air Jordan 11 Concord igen, og vi er mildest talt begejstrede.

Vi har været i kontakt med Nike gennem længere tid og de har gjort deres for at forberede os på at den eftertragtede ‘Concord’ version af den ikoniske Jordan 11 silhouet ville release på ny.

Efter aftale har vi været nødt til at holde kortene lidt ind til kroppen, selv om vi hellere end gerne har ville dele det med Jer.

Mange entusiaster, samlere og fans har netop denne sneaker som deres ‘Grail’. Altså den ene sneaker de bare SKAL have i deres samling. Den originale release fra 1995 står nok øverst på listen, men hvis man ikke kan få fat i den kan denne 2018 udgave nok være et godt alternativ.

Nike har skabt en fuldstændig kopi af releasen fra 1995, så der er ikke tale om en nyfortolkning eller noget i den stil.

Jordan 11 silhouetten i netop denne colorway er den Michael Jordan benyttede da han lavede comeback i NBA i 1995 efter en afstikker til bl.a. baseball. Den sortlakerede læderoverdel i kontrast til det hvide og den gennemsigtige lyseblå sål fik folk til at måbe.

I forbindelse med hans retur til NBA skiftede han sit ikoniske nummer 23 ud med det nye nummer 45. Det nummer finder du broderet ind på hælen af skoene.

Nike forventer at dette bliver deres største release af en enkeltstående sneaker, så vi kan nok forvente en masse buzz omkring releasen de næste uger, ligesom vi forventer de releaser i udgaver til både herre, damer, børn og babyer.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 11

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 11 Concord inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 8. december, 2018 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.