Nike Air Jordan 1 Retro Low OG

Release dato:

14. februar, 2016

Model

Nike Air Jordan 1

Colorway

Varsity Red/White/Black

Style:

805329-600

Release dato:

14. februar, 2016

Model:

Nike Air Jordan 1

Colorway:

Varsity Red/White/Black

Style:

805329-600

Info om Nike Air Jordan 1 Retro Low OG releasen

Nike Air Jordan 1 Retro Low OG – så er det tid til endnu en Original (OG) colorway af den ikoniske Jordan 1 silhouet. Denne gang er der oven i købet tale om low-cut model, som jo altid har en vis popularitet.

At bedømme ud fra billederne ser kvaliteten af læderet rigtig god ud, og farvekombinationen ‘Varsity Red/White/Black’ går man ALDRIG galt i byen med i Jordan sammenhæng.

Det var denne colorway der tilbage i 1985 startede det hele, og med den ‘Wings’ Air Jordan branding på hælen, og Nike Air branding på pløsen er der dømt fuld retro – og garanteret anerkende nik på gaden når du passerer en ‘fellow sneakerhead’.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 1 Retro Low OG inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 14. februar, 2016 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.