Nike Air Jordan 1 Retro High OG UNC

Release dato:

31. august, 2019

Model

Nike Air Jordan 1

Colorway

Sail-Obsidian-University Blue

Style:

555088-140

Release dato:

31. august, 2019

Model:

Nike Air Jordan 1

Colorway:

Sail-Obsidian-University Blue

Style:

555088-140

Info om Nike Air Jordan 1 Retro High OG UNC releasen

Nu er denne flotte Nike Air Jordan 1 Retro High OG UNC lige på trapperne!

Der er ingen tvivl om at vi har set MANGE Jordan 1 releases de seneste måneder. Noget tyder på at Nike ikke har tænkt sig at stoppe foreløbigt. Hvis du synes denne Nike Air Jordan 1 Retro High OG UNC ser bekendt ud, så er det helt forståeligt. Tilbage i februar måned var der release på selvsamme colorway, dog med patenteret læder på overdelen og kun i damestørrelser. Så hvis du som mand er stor fan af denne colorway, så får du nu chancen for at coppe!

Air Jordan 1 silhuetten blev første gang produceret i midt 80’erne for Michael Jordan. Designeren bag hedder Peter C. Moore. Den første Jordan 1 havde angiveligt en retail pris på under 500 DKK.

Som med alle andre OG releases, så er overdelen på denne også udført i premium læder. Der er selvsagt god grund til at sidde helt klar ved release hvis du er Jordan 1 fan. Vi forventer at denne colorway kommer til at blive hurtigt udsolgt. Vi krydser fingre for en masse W’s.
Hvis ikke du er fan af Jordan 1 kan vi anbefale at du tager et kig på vores release kalender.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 1 Retro High OG UNC inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 31. august, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.