Nike Air Jordan 1 Low Pinnacle Metallic Silver

Som en del af den nye Jordan Pinnacle Collection skal vi i dette post kigge nærmere på hvad man lidt frækt kan kalde 2. pladsen Nike Air Jordan 1 Low Pinnacle Metallic Silver.

2. pladsen er den i hvert fald på hvis man er lidt stereotyp og synes at Guld er nr. 1, Sølv er nr. 2 og Bronze kommer ind på den bitre 3. plads.

Det er nu ikke helt den holdning vi har her for efter vores mening består Jordan Pinnacle Collection af tre vindere der hver især bidrager med noget forskelligt.

Den viste Jordan 1 Low med en overdel i sølv og en hvid sål er er super stilet uden en masse synlig branding – ja faktisk er swooshen helt fjernet på siden af skoen og der er tale om en NS (No Swoosh) release.

De øvrige sko i denne ‘Collection’ er en intimiderende Jordan 6 i det pureste guld  samt en sjov Air Jordan Slide med Bronze look.

Se alle skoene og mange flere i Sneaker Release Kalenderen.

Hvor kan jeg købe Nike Air Jordan 1 Low Pinnacle Metallic Silver?

Hele Jordan Pinnacle Collection releaser d. 20. oktober hos bl.a. Nike Store og End Clothing.
Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Nike Air Jordan 1
Metallic Silver/Sail
852549-003

Nike Air Jordan 1 Low Pinnacle Metallic Silver Nike Air Jordan 1 Low Pinnacle Metallic Silver nike-air-jordan-1-pinnacle-metallic-silver-04 nike-air-jordan-1-pinnacle-metallic-silver-05

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00