Nike Air Jordan 1 High Lyserød

Release dato:

29. januar, 2022

Model

Nike Air Jordan 1 High

Colorway

Atmosphere/White/Laser Pink/Obsidian

Style:

DD9335-641

Release dato:

29. januar, 2022

Model:

Nike Air Jordan 1 High

Colorway:

Atmosphere/White/Laser Pink/Obsidian

Style:

DD9335-641

Info om Nike Air Jordan 1 High Lyserød releasen

Nu releaser denne smukke Nike Air Jordan 1 High Lyserød (DD9335-641).

Nogen gange stopper man bare op og tænker “Shut up and take my money!”. Sådan et moment havde jeg da jeg så denne smukke Jordan release dukke op på nettet. Nu er vi klar med en release dato og det er altså bare om at sidde klar ved tastaturet når den releaser, for den kommer til at flyve.

Selv om denne model er designet med kvinder for øje er der ingen tvivl om at den vil vække interesse hos det svage køn også. I hvert fald er jeg ikke i tvivl om at alle de store størrelser vil ryge mindst lige så hurtigt som de mindre når den bliver sat i salg.

Silhouetten er klassisk med de enkle linjer vi elsker ved Jordan 1’eren. Farvekombinationen med de mørkeblå, hvide og lyserøde paneler sidder lige i øjet. Nike har valgt at kalde denne colorway ‘Atmosphere’. Så ved du det.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1 High

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 1 High Lyserød inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 29. januar, 2022 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.