Nike Air Jordan 1 High Light Smoke Grey

Release dato:

11. juli, 2020

Model

Nike Air Jordan 1 High

Colorway

White-Black-Light Smoke Grey-Varsity Red

Style:

555088-126

Release dato:

11. juli, 2020

Model:

Nike Air Jordan 1 High

Colorway:

White-Black-Light Smoke Grey-Varsity Red

Style:

555088-126

Info om Nike Air Jordan 1 High Light Smoke Grey releasen

Nu releaser denne flotte Nike Air Jordan 1 High Light Smoke Grey snart!

Det er igen tid til at glæde sig til en ny Jordan release. Denne flotte colorway har en overdel i hvidt læder med grå ruskinds overlays. Omkring anklen er den såkaldte “krave” i rødt læder. Man kan fristes til at få lidt Union-associationer.

BONUSINFO: Air Jordan 1 silhuetten blev første gang produceret i midten af 80’erne for Michael Jordan. Designeren bag hedder Peter C. Moore. Den første Jordan 1 havde angiveligt en retail pris på under 500 DKK.

Mellemsålen er holdt hvid mens ydersål, swoosh og snørebånd er holdt sort. Mon ikke der også kommer et par røde og/eller grå snørebånd med? Uden tvivl endnu en colorway som bliver udsolgt hurtigt. Den er let i udtrykket og derfor helt perfekt til sommeren.

Hvis denne lækre Nike Air Jordan 1 High Light Smoke Grey skal være en del af din samling, så vær KLAR ved release! Selvom farverne på denne ikke er gennemgående som tidligere releases, så tag ikke fejl. Vi tør godt garantere at der ligeledes bliver rifter om denne.

Desuden kan vi alle godt glæde os til flere Jordan releases i 2020. Vi har set lidt florere rundt omkring, og det ser bestemt spændene ud!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1 High

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 1 High Light Smoke Grey inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 11. juli, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.