Nike Air Jordan 1 High Dark Marina Blue

Release dato:

22. januar, 2022

Model

Nike Air Jordan 1 High

Colorway

Dark Marina Blue/Black

Style:

555088-404

Release dato:

22. januar, 2022

Model:

Nike Air Jordan 1 High

Colorway:

Dark Marina Blue/Black

Style:

555088-404

Info om Nike Air Jordan 1 High Dark Marina Blue releasen

Januar har allerede budt på mange lækre releases og nu kommer også denne Nike Air Jordan 1 High Dark Marina Blue (555088-404) med i rækken.

Hvis du er vild med den høje udgave af Air Jordan 1 silhouetten går du ikke galt i byen hvis du kaster dig over denne sorte og blå colorway. Skoen har et klassisk snit og en farvekombination der passer til meget. Det største problem kan være at få fingre i dem, for de bliver med garanti eftertragtede. Sæt vækkeuret til lørdag morgen, så er du så langt, og tjek så vores anbefalede forhandlere ud. Held og lykke med jagten.

Se vores store sneaker release kalender hvis du vil se hvad der ellers releaser af heat i netop disse dage – der er også flere Jordan sneakers imellem.

Denne model releaser også i børnestørrelser – så ved du det.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1 High

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 1 High Dark Marina Blue inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 22. januar, 2022 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.