Nike Air Jordan 1 High Bio Hack

Release dato:

4. september, 2020

Model

Nike Air Jordan 1 High

Colorway

Baroque Brown-Black-Laser Orange-Racer Pink

Style:

555088-201

Release dato:

4. september, 2020

Model:

Nike Air Jordan 1 High

Colorway:

Baroque Brown-Black-Laser Orange-Racer Pink

Style:

555088-201

Info om Nike Air Jordan 1 High Bio Hack releasen

Nu releaser denne vilde Nike Air Jordan 1 High Bio Hack!

En release som tager afsæt i en af de mest hypede Dunk colorways nogensinde. Der er tale om Undefeated’s Nike Dunk High NL fra 2005.

Der er ingen tvivl om at denne Nike Air Jordan 1 High Bio Hack colorway ikke er noget for alle. Oppefra og ned har vi en pløs i orange, overdel i brun, mørke- og lyseblå samt en mellemsål i lysegrøn. Derudover er der benyttet en “Laser Orange” til lining og logoet på pløsen. Den flotte sølv swoosh afslutter designet på bedste vis.

Uanset om man er til mange farve eller ej, så tør vi godt spå om at disse bliver udsolgt hurtigt! Man kunne også meget vel forestille sig lidt ekstra laces til disse. Vi anbefaler derfor at I sidder klar ved release, og ikke kommer for sent. Vi ved ikke endnu om der bliver kørt raffles eller ej.

Se et udpluk af de seneste års Jordan 1 releases her. Ingen af dem fik lov at være tilgængelige særlig længe, og det samme gælder med stor sandsynlighed for dette par. Hold dig opdateret i vores release kalender her.

Vi krydser fingre for en masse WINS til dem som vil tage denne lækre colorway på fødderne med det samme.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1 High

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 1 High Bio Hack inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 4. september, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 20% EKSTRA

Rabatkoden: SPRING21

medlemmer sparer 20% ekstra i NIKE STORE PÅ alle UDSALGSVARER. T.O.M. 16/4-2021