Nike Air Jordan 1 Hi Pine Green

Release dato:

29. februar, 2020

Model

Nike Air Jordan 1

Colorway

Black-White-Pine Green-Gym Red

Style:

555088-030

Release dato:

29. februar, 2020

Model:

Nike Air Jordan 1

Colorway:

Black-White-Pine Green-Gym Red

Style:

555088-030

Info om Nike Air Jordan 1 Hi Pine Green releasen

Nu lander denne flotte Nike Air Jordan 1 Hi Pine Green snart!

Overdelen er konstrueret i sort og grøn læder, med røde kontraster på tungen. Den hvide mellemsål og grønne ydersål afslutter designet perfekt.

Der er ingen tvivl om at Jordan 1 silhuetten er blandt de mest eftertragtede silhuetter for tiden. Heldigvis for AJ1 fans, så tyder alt på at Nike og Jordan Brand kommer til at release en hel del colorways i løbet af år 2020.

Denne Nike Air Jordan 1 Hi Pine Green har været efterspurgt længe. Vi tør godt love at der bliver kamp om at få fat i dem. Skal denne flotte colorway hjem til samlingen? Så anbefaler vi at du sidder klar ved release!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 1 Hi Pine Green inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 29. februar, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.