Nike Air Jordan 1 Grå

Release dato:

24. januar, 2019

Model

Nike Air Jordan 1

Colorway

Neutral Grey/Hyper Crimson/Black

Style:

555088-018

Release dato:

24. januar, 2019

Model:

Nike Air Jordan 1

Colorway:

Neutral Grey/Hyper Crimson/Black

Style:

555088-018

Info om Nike Air Jordan 1 Grå releasen

Denne sindsygt flotte Nike Air Jordan 1 Grå releaser snart!
Vi har efterhånden set MANGE releases af Jordan 1 silhuetten, men denne kan noget helt specielt. Kombinationen af grå, sort og “hyper crimson” detaljer er lige i skabet!
Overdelen er konstrueret i premium læder og ruskind i grå og sorte toner. Den orange “hyper crimson” er at se øverst ved hælen og inde i skoen. På siden står skrevet “SP 19 AIR JORDAN 1 HIGH OG”.

Der er ingen tvivl om at Air Jordan 1 silhuetten er på toplisten over bedst solgte Jordans nogensinde. I 2018 tog frontmanden for Off White, Virgil Abloh, også denne silhuet og lavede til sin egen. Dette minder os i høj grad om, hvor fed en silhuet Jordan 1 egentlig ér.

Denne Nike Air Jordan 1 Grå colorway skiller sig i høj grad ud fra de andre Jordan 1 colorways, og vi tror på at denne bliver udsolgt på ingen tid! Vi anbefaler derfor at du sidder klar når de dropper, hvis de skal være en del af din samling.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 1 Grå inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 24. januar, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.