Nike Air Huarache OG Scream Green

Release dato:

21. maj, 2021

Model

Nike Air Huarache

Colorway

White-Scream Green-Royal Blue-Black

Style:

DD1068-100

Release dato:

21. maj, 2021

Model:

Nike Air Huarache

Colorway:

White-Scream Green-Royal Blue-Black

Style:

DD1068-100

Info om Nike Air Huarache OG Scream Green releasen

Nu vender den skarpe Nike Air Huarache OG Scream Green tilbage!

I kølvandet på Stüssy’s Huarache re-release, kommer denne ikoniske OG colorway nu også tilbage.

Det er nu 30 år siden at Nike Air Huarache OG Scream Green kom på gaden for første gang. Senest havde den sin renæssance i 2014, hvor den var allemandseje. Primært pga. sidstnævnte, så er denne re-release ikke noget for alle. Vi vurderer at det sikkert er fordi mange føler det er for få år siden, at de sidst har set silhuetten i gadebilledet.

Denne OG re-release står præcist, som Tinker Hatfield designede den tilbage i 1991. Overdelen er konstrueret i læder og et neonpren-lignende materiale samt den unikke heel-strap. Faktisk fik vi for et år siden en lille opvarmning til re-release af denne, i form af Nike’s DNA Series. Der udkom en Air Max 1 i “Scream Green” colorway som matcher denne.

Nedenfor har vi listet en række forhandlere som kommer til at have denne sko på lager ved release. Vi garanterer at mange OG sneakerheads vil gå efter disse, men om den bliver udsolgt er svært at spå om. Det skal dog siges at vi glæder os til, forhåbentlig, at få et par i hånden!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Huarache

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Huarache OG Scream Green inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 21. maj, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.