Nike Air Force 1 VT Red

Nike Air Force 1 VT Red

Nike Air Force 1 VT Red er den røde version af denne Pack, der også indeholder de 3 colorways White, Navy og Black. Denne sneaker minder dig nok om en sneaker du har set før, og det er heller ikke helt forkert. ‘Nike Air Force 1 Elite AS’ modellen releasede d. 14. februar 2015. Og nu vender den så tilbage i en ny udgave, og den har altså taget 3 nye venner med til festen.

Der er ikke meldt noget ud officielt fra Nike’s side, men hos bl.a. Offspring kan man lige nu se at dels denne røde udgave, men også de 3 colorways Black, White og Navy står til at release ‘engang i juli måned’.

Opdatering! På normalt velinformerede amerikanske blogs har datoen 4. juli været nævnt. Derfor har vi valgt at angive denne dato for release indtil andet er bekræftet.

Til forskel fra den først releasede model tilbage i februar er sålen ændret til at være den mere traditionelle Air Force 1 sål vi kender, altså uden synligt vindue med udsyn til Air enheden i sålen.

Hvor Air Max 90 Hyperfuse ‘Independence Day’ sneakeren fra 2013 havde Stars & Stripes på pløsen, har disse Nike Air Force 1 Elite AS stjernerne fra det amerikanske flag fordelt over hele overdelen som et bærende designelement. Partriotisme når det er beds og som man kun ser det i USA.

Prisen bliver angiveligt ca. 750 kr.

Hvor kan jeg købe Nike Air Force 1 VT Red?

Så snart vi ved mere om den endelige release op daterer vi dette indlæg, men meget tyder på at de kommer til at release hos følgende forhandlere:

Nike Air Force 1 VT
Red
789104-600