Nike Air Force 1 Mid Chocolate

Nu releaser Nike Air Force 1 Mid Chocolate DM0107-200.

Det er måske ikke den helt oplagte sommer sneaker, men vi kan vist godt blive enige om at den her release kan noget alligevel. Det synes jeg i hvert fald.

Hvis du er typen der planlægger dine sneakerindkøb lidt længere ud i fremtiden kan det være at den her vil passe til dit behov i sensommeren, eller når årstiden skifter til efterår.

Med en overdel i den lækre brune ‘Chocolate’ farve og detaljer i den beige ‘Cream’ er der her tale om en helstøbt sneaker. Ikke en sneaker der kommer til at vende en masse hoveder, men bare en gedigent godt håndværk fra Nike’s side. Den slags sneaks har vi også brug for i samlingen.

Nike Air Force 1 Mid

Style: DM0107-200

Colorway: Chocolate

Køb dine Nike sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Leder du efter Nike sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00