Nike Air Force 1 Mid Chocolate

Release dato:

9. juni, 2022

Model

Nike Air Force 1 Mid

Colorway

Chocolate

Style:

DM0107-200

Release dato:

9. juni, 2022

Model:

Nike Air Force 1 Mid

Colorway:

Chocolate

Style:

DM0107-200

Info om Nike Air Force 1 Mid Chocolate releasen

Nu releaser Nike Air Force 1 Mid Chocolate DM0107-200.

Det er måske ikke den helt oplagte sommer sneaker, men vi kan vist godt blive enige om at den her release kan noget alligevel. Det synes jeg i hvert fald.

Hvis du er typen der planlægger dine sneakerindkøb lidt længere ud i fremtiden kan det være at den her vil passe til dit behov i sensommeren, eller når årstiden skifter til efterår.

Med en overdel i den lækre brune ‘Chocolate’ farve og detaljer i den beige ‘Cream’ er der her tale om en helstøbt sneaker. Ikke en sneaker der kommer til at vende en masse hoveder, men bare en gedigent godt håndværk fra Nike’s side. Den slags sneaks har vi også brug for i samlingen.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Force 1 Mid

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Force 1 Mid Chocolate inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 9. juni, 2022 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Wood Wood og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.