Nike Air Force 1 Low Valentines Day

Release dato:

4. februar, 2021

Model

Nike Air Force 1

Colorway

White-Sail-University Red

Style:

DD7117-100

Release dato:

4. februar, 2021

Model:

Nike Air Force 1

Colorway:

White-Sail-University Red

Style:

DD7117-100

Info om Nike Air Force 1 Low Valentines Day releasen

I forbindelse med dette års store kærligheds-dag releaser denne Nike Air Force 1 Low Valentines Day.

Baseret på en helt klassisk Air Force 1 Low, tager denne nye colorway sit afsæt. En ren, hvid overdel som vi kender den. Mellemsålen og swoosh på siden er i farvel “sail”. For at sætte sit “Valentines-præg” på denne colorway, er der bagerst på ydersiden af hver sko placeret et mørkerød hjerte. Dette matcher logo på hæl og pløs. Overordnet en utrolig skarp og stilren colorway, som passer perfekt i Valentins-temaet.

Vi ved endnu ikke hvor limited denne release bliver, men personligt tror jeg godt den kunne sælge hurtigt ud. Kombinationen af hvid og sail er virkelig skarp. De røde detaljer afsluttet designet perfekt, og netop dét gør, at denne release fint kunne blive meget efterspurgt.

Air Force 1 silhuetten blev første gang introduceret i 1982 og er designet af Bruce Kilgore. Det er den første sneaker nogensinde med Nike’s “Air” teknologi. Ved første release fandtes den kunne i en “High” model. Året efter kom en “Low” model også på gaden. Først i 2001 fandtes silhuetten i kvindestørrelser. Man spår at der har været over 2000 forskellige variationer af denne model på markedet.

Skal denne Nike Air Force 1 Low Valentines Day hjem til samlingen? Så anbefaler vi at du sidder klar ved release. Vi ved ikke endnu om disse releaser via raffle eller ej.

Nu er spørgsmålet; vælger du blomster eller Air Force 1? Held og lykke uanset hvad du vælger! Vi krydser fingre for en masse WINS.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Force 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Force 1 Low Valentines Day inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 4. februar, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.