Nike Air Force 1 Low Retro Hvid Blå

Release dato:

11. august, 2022

Model

Nike Air Force 1

Colorway

White/Royal Blue/Gum

Style:

Nike Air Force 1 Low Retro Hvid Rød

Release dato:

11. august, 2022

Model:

Nike Air Force 1

Colorway:

White/Royal Blue/Gum

Style:

Nike Air Force 1 Low Retro Hvid Rød

Info om Nike Air Force 1 Low Retro Hvid Blå releasen

Der er en sjov historie bag releaser af denne Nike Air Force 1 Low Retro Hvid Blå. Tilbage i 1984 lancerede Nike et koncept omkring Air Force 1 sneakeren de kaldte for ‘Color of the Month’. Her satte man med stor succes fokus på en ny colorway af 1’eren hver måned.

Nu i 2022 ser vi igen skoene fra konceptet komme frem. I første omgang ser vi denne White/Royal Blue colorway sammen med en White/University Red.

Begge sko har en hvid overdel med hhv-. røde og blå detaljer placeret på toppen af en lækker retro Gum sål. Bliver det mere skarpt og klassisk end det? ikke efter min mening.

Som en lille ekstra ting får du med denne release en lille Nike ‘tandbørste’ med i æsken – så er der ingen undskyldning for ikke at holde sine hvide sneaks rene.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Force 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Force 1 Low Retro Hvid Blå inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 11. august, 2022 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Wood Wood og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.