Nike Air Force 1 Low Repair Pack

Release dato:

21. januar, 2021

Model

Nike Air Force 1

Colorway

White

Style:

DH4098-100

Release dato:

21. januar, 2021

Model:

Nike Air Force 1

Colorway:

White

Style:

DH4098-100

Info om Nike Air Force 1 Low Repair Pack releasen

Nu releaser Nike Air Force 1 Low Repair Pack. Ud over denne Air Force 1’er ser vi også et par Air Max Plus som en del af pack’en.

Et par hvide Air Force 1 Low er jo nærmest noget alle burde have i deres sneakersamling, så hvis du ikke har det kan det være du skal hoppe med på vognen her.

Overdelen så vel som mellemsål og sål er helt hvide. Overdelen er prydet af en sølvfarvet ‘fuge’ – og det er ligesom dette element der gør skoen til en del af ‘Repair Pack’. Samme sølvfarvede fuge kan du opleve på Air Max Plus’eren. En virkelig lækker sko.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Force 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Force 1 Low Repair Pack inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 21. januar, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.