Nike Air Force 1 Korea

Release dato:

25. juni, 2020

Model

Nike Air Force 1

Colorway

Style:

CW3919-100

Release dato:

25. juni, 2020

Model:

Nike Air Force 1

Colorway:

Style:

CW3919-100

Info om Nike Air Force 1 Korea releasen

Nu kan vi endelig glæde os til den flotte Nike Air Force 1 Korea.

Den officielle releasedato har ladet vente på sig, men nu er den officiel. Denne colorway er inspireret af Sydkoreas fodboldsæt og dette med masser af lækre detaljer. Desuden har denne colorway også fået tilnavnet “White Tiger”.

Overdelen er holdt clean som vi kender den, med tigerstribet swoosh på siden. På denne Nike Air Force 1 Korea har hver sko forskellige farver, lyseblå og lyserød. Disse farver er på swoosh outline, ydersål og snørebånd. Desuden er logoet for Sydkoreas fodboldhold placeret på pløsen og Sydkoreas flag på hælen.

Overordnet set er dette en absolut gennemført colorway. Man genkender tydeligt den klassiske Air Force 1, men med et væld af lækre detaljer.

Der er ingen tvivl om at Air Force 1 silhuetten er en sikker vinder hos mange. Vi ved intet om hvor limited denne release bliver, men det ville ikke undre os hvis de bliver revet væk hurtigt. Hvis denne skal være en del af din sommer rotation, anbefaler vi at du sidder klar ved release.

Husk at holde øje med vores release kalender for at danne dig et overblik over kommende releases. Ved opdateringer/ændringer omkring releases kan man også følge med på vores Facebook.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Force 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Force 1 Korea inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 25. juni, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.