Nike Air Force 1 07 LX Turtle

Release dato:

1. september, 2021

Model

Nike Air Force 1

Colorway

Medium Olive/Coriander-Cargo Khaki

Style:

DA8482-200

Release dato:

1. september, 2021

Model:

Nike Air Force 1

Colorway:

Medium Olive/Coriander-Cargo Khaki

Style:

DA8482-200

Info om Nike Air Force 1 07 LX Turtle releasen

På efterårets første dag releaser denne Nike Air Force 1 07 LX Turtle er krydret med et lille Japansk twist. Det vender vi tilbage til.

Denne LX udgave af Air Force 1 07’eren er som navnet antyder det en luksususudgave. Der er i hvert fald ikke sparet på de gode materialer, og lækre detaljer.

Med en armygrøn overdel, mørke snørrebånd og en iøjnefaldende guld swoosh på toppen af en hvid mellemsål, skiller denne release sig virkelig ud. Farvekombinationen passer perfekt til det danske efterår, så måske dette skal være efterårets sneaker for dig?

På hælen finder du en lille fin broderet skildpadde. Et japansk udtryk lyder “tsuru wa sennen, kame wa mannen” det er en hentydning til holdbar stil, komfort og succes. Hvem kan ikke bruge det?

Samme dag releaser en sprød hvid ‘Crane’ udgave af samme sneaker – den skal du lige gøre dig selv en tjeneste at tjekke ud også.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Force 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Force 1 07 LX Turtle inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 1. september, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.