Nike ACG Air Mowabb Rattan Birch

Release dato:

3. september, 2021

Model

Nike ACG Air Mowabb

Colorway

Birch/Bright Mandarin/Hyper Royal/Rattan

Style:

DC9554-200

Release dato:

3. september, 2021

Model:

Nike ACG Air Mowabb

Colorway:

Birch/Bright Mandarin/Hyper Royal/Rattan

Style:

DC9554-200

Info om Nike ACG Air Mowabb Rattan Birch releasen

30 år efter sin originale release skal vi igen kigge nærmere på Nike ACG Air Mowabb Rattan Birch. Sneakeren der releasede første gang tilbage i 1991 er nu tilbage – og det er oven i købet med en række praktisk forbedringer.

ACG står for ‘All Conditions Gear’ og det er altså lige hvad denne sneaker er. Den er designet til at kunne bruges under alle forhold og er en udpræget outdoor sneaker du ville tage med på en vandretur eller under andre krævende forhold.

Det er legendarisk Tinker Hatfield der har designet denne silhouet, han er blandt andet også manden bag den legendariske Nike Air Max 1.

Denne nye version af Nike ACG Air Mowabb er udstyret med en neopren sok, som man også kender det fra Huarache modellen, men denne udgave er gjort mere blød. Samtidig er mellemsålen blevet mere smidig. Dette er gjort for at det bliver endnu nemmere at hoppe i skoene når de skal på.

Samtidig med denne releaser også den lilla ‘Gravity Purple’ udgave af skoene. Endnu et ikon.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike ACG Air Mowabb

Som du har kunne læse, releaser Nike ACG Air Mowabb Rattan Birch inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 3. september, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.