Nike ACG Air Mowabb Gravity Purple

30 år efter sin originale release skal vi igen kigge nærmere på Nike ACG Air Gravity Purple. Sneakeren der releasede første gang tilbage i 1991 er nu tilbage – og det er oven i købet med en række praktisk forbedringer.

ACG står for ‘All Conditions Gear’ og det er altså lige hvad denne sneaker er. Den er designet til at kunne bruges under alle forhold og er en udpræget outdoor sneaker du ville tage med på en vandretur eller under andre krævende forhold.

Det er legendarisk Tinker Hatfield der har designet denne silhouet, han er blandt andet også manden bag den legendariske Nike Air Max 1.

Denne nye version af Nike ACG Air Mowabb er udstyret med en neopren sok, som man også kender det fra Huarache modellen, men denne udgave er gjort mere blød. Samtidig er mellemsålen blevet mere smidig. Dette er gjort for at det bliver endnu nemmere at hoppe i skoene når de skal på.

Samtidig med denne releaser også den originale ‘Birch Rattan’ udgave af skoene.

Nike ACG Air Mowabb

Style: DC9554-500

Colorway: Gravity Purple, University Gold, Blue Void

Køb dine Nike sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Leder du efter Nike sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00