New Balance 998 Grå Blå

Release dato:

22. februar, 2019

Model

New Balance 998

Colorway

Grey-Blue-Teal-Aqua

Style:

M998AWB

Arkk Copenhagen

Arkk Copenhagen er som navnet antyder det, et dansk sneaker brand. Siden 2014 har de 2 grundlæggere af brandet, Kasper Høj Rasmussen og Thomas Refdahl udfordret de store brands på markedet med deres skandinaviske minimalistiske designs.

Release dato:

22. februar, 2019

Model:

New Balance 998

Colorway:

Grey-Blue-Teal-Aqua

Style:

M998AWB

Info om New Balance 998 Grå Blå releasen

Nu releaser denne flotte New Balance 998 Grå Blå snart.

Der er ingen tvivl om at New Balance ikke har samme hype omkring sig, som andre sneaker-brands. Det er til gengæld eller ikke deres mål. Deres niche er kvalitet og farvekombinationer, og dette rammer et lidt andet segment i sneaker-verdenen.

Det er ikke uden grund at f.eks. Ronnie Fieg har været glad for at bruge New Balance silhuetter i hans collabs. Denne New Balance 998 Grå Blå kunne sagtens være en release med KITH skrevet på pløsen. Det er det “heldigvis” ikke. Jeg skriver “heldigvis” fordi at det betyder at denne er en generel release, og det betyder at den formentlig ikke bliver helt umulig at få fat på. En generel release i en suveræn colorway, hvis du spørger mig!

Mange flere New Balance releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe New Balance 998

Som du har kunne læse, releaser New Balance 998 Grå Blå inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 22. februar, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Kig efter skoene hos disse New Balance forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.