New Balance 998 Grå Blå

Nu releaser denne flotte New Balance 998 Grå Blå snart.

Der er ingen tvivl om at New Balance ikke har samme hype omkring sig, som andre sneaker-brands. Det er til gengæld eller ikke deres mål. Deres niche er kvalitet og farvekombinationer, og dette rammer et lidt andet segment i sneaker-verdenen.

Det er ikke uden grund at f.eks. Ronnie Fieg har været glad for at bruge New Balance silhuetter i hans collabs. Denne New Balance 998 Grå Blå kunne sagtens være en release med KITH skrevet på pløsen. Det er det “heldigvis” ikke. Jeg skriver “heldigvis” fordi at det betyder at denne er en generel release, og det betyder at den formentlig ikke bliver helt umulig at få fat på. En generel release i en suveræn colorway, hvis du spørger mig!

New Balance 998

Style: M998AWB

Colorway: Grey-Blue-Teal-Aqua

Køb dine New Balance sneakers her

Vores personlige go-to New Balance forhandlere er New Balance, End Clothing, Munk Store, Naked og Size? for at nævne et par stykker.

Leder du efter New Balance sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00