New Balance 997H Hvid Blå Pink

Nu releaser New Balance 997H Hvid Blå Pink.

Ja, faktisk releaser der en hel stribe colorways af den populære og casual silhouet. New Balance’s klassiske silhouetter har sin helt egen målgruppe, nemlig dem der elsker komfort og kvalitet sammenholdt med et stilfuldt udseende.

Den originale 997 silhouet fra New Balance er intet mindre end legendarisk. Den har blandt andet været brugt mange gange af Concepts og Ronnie Fieg, hvilket siger en del.

Denne nye 997H bevarer den originale silhouet men med opdaterede teknologier i mellemsål og ydersål. Dette giver en mere komfortabel og “smooth” oplevelse.

Hvis du endnu ikke har ejet et par NB, så er New Balance 997H Hvid Blå Pink et godt sted at starte! Du vil ikke fortryde det.

New Balance 997H

Style: CM997HAJ

Colorway: White/Blue/Pink

Køb dine New Balance sneakers her

Vores personlige go-to New Balance forhandlere er New Balance, End Clothing, Munk Store, Naked og Size? for at nævne et par stykker.

Leder du efter New Balance sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00