New Balance 997H Grå Navy

Release dato:

2. februar, 2019

Model

New Balance 997H

Colorway

Grey/Navy/Red

Style:

CM997HCJ

Arkk Copenhagen

Arkk Copenhagen er som navnet antyder det, et dansk sneaker brand. Siden 2014 har de 2 grundlæggere af brandet, Kasper Høj Rasmussen og Thomas Refdahl udfordret de store brands på markedet med deres skandinaviske minimalistiske designs.

Release dato:

2. februar, 2019

Model:

New Balance 997H

Colorway:

Grey/Navy/Red

Style:

CM997HCJ

Info om New Balance 997H Grå Navy releasen

Nu releaser New Balance 997H Grå Navy.

Ja, faktisk releaser der en hel stribe colorways af den populære og casual silhouet. New Balance’s klassiske silhouetter har sin helt egen målgruppe, nemlig dem der elsker komfort og kvalitet sammenholdt med et stilfuldt udseende.
Den originale 997 silhouet fra New Balance er intet mindre end legendarisk. Den har blandt andet været brugt mange gange af Concepts og Ronnie Fieg, hvilket siger en del.
Denne nye 997H bevarer den originale silhouet men med opdaterede teknologier i mellemsål og ydersål. Dette giver en mere komfortabel og “smooth” oplevelse.
Hvis du endnu ikke har ejet et par NB, så er New Balance 997H Grå Navy et godt sted at starte! Du vil ikke fortryde det.

Mange flere New Balance releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe New Balance 997H

Som du har kunne læse, releaser New Balance 997H Grå Navy inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 2. februar, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Kig efter skoene hos disse New Balance forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.