new balance 410

New Balance 410 til kvinder

New Balance 410 har gjort det igen. Leveret en stribe fede sko til kvinder der ikke er bange for at lyse lidt op i gadebilledet og benytte tidens farver – også på skoene.

New Balance 410 er en rigtig fed sko med en god stødabsorbering. Det er ikke en decideret løbesko, men skal nærmere kategoriseres som en god hverdagssko, men med et sporty og feminint look inspireret af tidens trends inden for sneakers.

Denne sko kan på mange måder sammenlignes med Adidas Adistar Racer til kvinder som jeg tidligere har omtalt her på bloggen.

New Balance er aldrig bange for at udfordre i funky farvekombinationer, når det kommer til designet. Disse modeller heller ingen undtagelse, Hvis man kan lide de lilla, pink, grå, sorte og navy blå farver der er brugt til disse 3 modeller forestiller jeg mig at det må være endog meget svært at skulle vælge én favorit. Jeg ville personligt have meget svært ved at skulle vælge en model frem for en anden til min bedre halvdel.

New Balance 410 kommer som så mange af New Balance’s modeller i et utal af styles. De 3 viste synes jeg skiller sig ud ved at være særligt tjekkede, og være både feminine og sporty på samme tid. Det er præcis de to elementer jeg forbinder ved en fed sneaker til kvinder.

Hvor kan jeg købe New Balance 410 og hvad koster de?

De koster kun 699,- inkl. levering og er denne gang fundet hos Boozt.com

Også hos Dropdead.dk finder du et fint sortiment af New Balance.

new balance 410

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *