M&Ms x Adidas Forum Low 84 Rød Hvid

Hvis du er lækkersulten eller bare er vild med sneakers der skiller sig ud skal du måske kigge nærmere på det her par M&Ms x Adidas Forum Low 84 Rød Hvid (GZ1935).

Sammen med 5 venner releaser denne røde version af den klassiske Adidas Forum Low 84 silhouet.

Rygterne siger at man ikke kan smage forskel på de forskellige farver af M&Ms, men det er lidt lettere at have en holdning til dem når de kommer ‘som sneakers’.

Se alle de forskellige colorways i vores store sneaker release kalender.

Hvis vi skal fremhæve et par lækre detaljer på de her sko så læg f.eks. mærke til at de tre Adidas striber er designet så de ligner åbningen af en M&Ms pose. Indersålerne i skoene matcher farven på skoen med den kendte M&Ms figur. Derudover er der et perforeret M&Ms logo på tåen af skoen. Alle små detaljer der samler den her release til en virkelig helstøbt lancering.

Forum Low 84

Style: GZ1935

Colorway: Red / Red / Eqt Yellow

Køb dine Adidas sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Leder du efter Adidas sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00