LeBron x Nike Dunk Low Fruity Pebbles

Nu releaser LeBron x Nike Dunk Low Fruity Pebbles den 8 november. Lebron James og Nike har simpelthen lavet et collab med morgenmad produktet Fruity Pebbels. Sneakeren består af en læderoverdel af hvid rød og blå. En fed detalje på skoen er at nike logoet som der normalt er på pløsen er skiftet ud med Fruity Pebbels logo som giver noget mere opmærksomhed. Når man snakker om opmærksomhed er der en ting på sneakeren som man ikke kan lade være med at lægge mærke til, nemlig snørebåndene. De skal forestille sig at de er dækket til med Fruity Pebbels som er meget iøjnefaldene.

Hvis man er til sjove collab og fede detaljer så er det helt klart et cop.

Nike Dunk Low

Style: DH8009-600

Colorway: Whitw/Red/Blue/Yellow

Køb dine Nike sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Leder du efter Nike sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00