KAWS x Nike Air Jordan 4 Retro

Nu kan vi endelig se de første officielle billeder af den kommende KAWS x Nike Air Jordan 4 Retro release. Den har været rygtet i lang tid og vi har ventet i spændig på de første officielle billeder. Og hvilken fantastisk release det her er.

Det er første gang Jordan brandet samarbejder med KAWS. KAWS er en kunstner bosidende i Brooklyn, New York. Du kender måske KAWS fra de let genkendelige streg der fra både illustrationer og figurer.

Der er tale om en Premium release fra aller øverste hylde, og den bliver uden tivlvl svær at få fingrene i, men det skal i hvert fald forsøges.

Silhouetten er den elskede Jordan 4 med en overdel i grå suede, prydet med prægninger af KAWS illustrationer. Selv skoæsken er lækker. Alt i alt bare en rigtig rigtig lækker release.

Hvor kan jeg købe KAWS x Nike Air Jordan 4 Retro?

Der er endnu ikke annonceret nogen officiel release dato. Følg med her på siden hvor vi følger op på hvornår de releaser i Nike Store.

Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Nike Air Jordan 4

KAWS x Nike Air Jordan 4 Retro KAWS x Nike Air Jordan 4 Retro KAWS x Nike Air Jordan 4 Sole KAWS x Nike Air Jordan 4 Skoæske

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00